Az IncQuery Labs Zrt.
Bemutatása

Az IncQuery Labs Zrt. egy 2012-ben alapított innovatív szoftverfejlesztő vállalkozás, amely magyar magánszemélyek tulajdonában áll. Alapítói a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának Hibatűrő Rendszerek Kutatócsoportjában kezdték el a közös oktatói-kutatói munkát 2004-ben.

Az IncQuery Labs Kutatás-Fejlesztés Kft. egy 2012-ben alapított innovatív szoftverfejlesztő vállalkozás, amely magyar magánszemélyek tulajdonában áll. Alapítói a Budapesti Műszaki

és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának Hibatűrő Rendszerek Kutatócsoportjában kezdték el a közös oktatói-kutatói munkát 2004-ben.


9 év
9 év tapasztalattal rendelkezünk
az ipari digitalizácíó terén.

10 ország
Megrendelőink több, mint 10 országból kerestek fel minket.

120 projekt
Alapításunk óta több mint száz projektet végeztünk el sikeresen.

39 fejlesztő
Harminc okleveles szoftvermérnök áll rendelkezésre az Ön projektjéhez.

8 kutató
Aktív K+F cégként, számos doktori fokozattal rendelkező informatikus része a csapatunknak.
Bár a kutatásra még mindig alapkőként tekint a cég, az elsődleges célunk már az üzleti siker. Küldetésünk a kiemelkedő tudományos kutatásokból származó eredmények összekötése a kihívást jelentő ipari projektekkel. Szakmai ismereteinket és tapasztalatainkat egyrészt akadémiai hátterünkre alapozzuk, másrészt hosszú évek során globális piaci szereplőkkel való együttműködésekből és nemzetközi projektekben való részvételből szereztük. Célunk a digitalizációs projekteken dolgozó rendszermérnökök munkájának támogatása, hogy magasabb minőségű és biztonságosabb termékeket tudjanak alkotni.

Bár a kutatásra még mindig alapkőként tekint a cég, az elsődleges célunk már az üzleti siker. Küldetésünk a kiemelkedő tudományos kutatásokból származó eredmények összekötése a kihívást jelentő ipari projektekkel. Szakmai ismereteinket és tapasztalatainkat egyrészt akadémiai hátterünkre alapozzuk, másrészt hosszú évek során globális piaci szereplőkkel való

együttműködésekből és nemzetközi projektekben való részvételből szereztük. Célunk a digitalizációs projekteken dolgozó rendszermérnökök munkájának támogatása, hogy magasabb minőségű és biztonságosabb termékeket tudjanak alkotni.

Tevékenységünk és üzleti portfóliónk

Cégünk szakmai tanácsadást, terület-specifikus eszközök és programozási nyelvek kutatásfejlesztését, mérnöki eszközök integrációját, továbbá validációs és verifikációs szolgáltatásokat biztosít. Számos nemzetközi együttműködésben vettünk már részt tudományos és ipari partnerekkel egyaránt. Szolgáltatásaink kiterjednek a magas kockázatú IT kutatás-fejlesztésre, a modell alapú szoftverfejlesztésre, a nyílt forráskódú technológiák támogatására és fejlesztésére, a validáció és verifikációra, valamint olyan komplex mérnöki megoldásokra, mint a kiberfizikai és biztonságkritikus rendszerek tervezése, tesztelése, szimulációs vizsgálata és magas minőségű megvalósítása.

Cégünk szakmai tanácsadást, terület-specifikus eszközök és programozási nyelvek kutatásfejlesztését, mérnöki eszközök integrációját, továbbá validációs és verifikációs szolgáltatásokat biztosít. Számos nemzetközi együttműködésben vettünk már részt tudományos és ipari partnerekkel egyaránt. Szolgáltatásaink kiterjednek a magas kockázatú IT kutatás-fejlesztésre, a modell

alapú szoftverfejlesztésre, a nyílt forráskódú technológiák támogatására és fejlesztésére, a validáció és verifikációra, valamint olyan komplex mérnöki megoldásokra, mint a kiberfizikai és biztonságkritikus rendszerek tervezése, tesztelése, szimulációs vizsgálata és magas minőségű megvalósítása.

Szolgáltatásaink

Mérnöki tervezőeszközök

Csapatunk egyik fő erőssége a modell alapú szoftver- és rendszerfejlesztés. Ügyfeleinknek egyrészt abban segítünk, hogy a meglévő eszközeiket jobban tudják használni - legyen szó az ezek testre szabásáról vagy integrációjáról -, másrészt amennyiben egyedi eszközökre lenne szükségük, célirányú fejlesztéssel is foglalkozunk. Tevékenységünkkel a mérnöki rendszerek teljes eszközláncát lefedjük, kezdve a tervezéstől és teszteléstől a szimulációig és dokumentumkezelésig.

Beágyazott rendszerek

Támogatási, fejlesztési és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk beágyazott projektekhez biztonság-kritikus területeken, legyen az autóipar, repülőgépipar vagy ipari automatizálás. Ezekben az iparágakban és projektekben összetett előírásoknak kell megfelelni, melyek betartását szakértői csapatunk segít biztosítani.

Termékeink

IncQuery Suite

A rendszertervezési folyamat napjainkra rendkívül összetetté vált, és számtalan különféle eszköz és adattároló párhuzamos használatát teszi szükségessé. Az IncQuery Suite segít a folyamatot egyben látni, az adatokat és összefüggéseiket hatékonyan elemezni, akár gombnyomásra, a böngészőben. A technológia felhasználói között olyan szervezetek szerepelnek, mint például az amerikai NASA Jet Propulsion Laboratory, a Ford vagy a Honda.

InstaCoverage

Az InstaCoverage egy professzionális egységtesztelő eszköz, amelyet a LabVIEW programnyelvhez fejlesztettünk. A tipikusan biztonságkritikus eszközök fejlesztéséhez használt LabVIEW programnyelv hatékony tesztelését valósítja meg, mellyel lehetővé teszi a LabVIEW-ban fejlesztett termékek gyorsabb piacra jutását, egyúttal garantálva azok minőségét. Az InstaCoverage a National Instruments által elismert és támogatott termék. Felhasználói többek között az Atkins, BSH és Frauscher nevű cégek.

Partnereink

Szaktudásunkat az autóipar, a légi- és űripar, az Internet of Things és a telekommunikáció területein kamatoztatjuk olyan neves és elismert nemzetközi ügyfelekkel, mint például a NASA Jet Propulsion Laboratory, BSH, Thales valamint az Ericsson.

Díjaink

IncQuery Labs was awarded by the Family-friendly company Újbuda award
Család-barát
Vállalkozás - Újbuda
IncQuery Labs was listed on the Fast 50 companies list by Deloitte
Fast 50 vállakozás
Deloitte
IncQuery Labs was awarded with the Product of the year 2018 LabVIEW Tools Network award
Az év digitális terméke - 2018
Labview Tools Network
IncQuery Suite, the flagship product of IncQuery Suite, was awarded by the Modeling, Simulation & Analysis Excellence 2018 by Cameo
Modeling, Simulation & Analysis
Excellence 2018 - Cameo

Tanúsítványaink és tagságaink

IncQuery Labs is a partner of the National InstrumentsIncQuery Suite is an official AUTOSAR partnerIncQuery Labs is member of the Eclipse FoundationIncQuery Suite is ISO 9001 certifiedIncQuery Labs is member of the Object Management Group (OMG)